HuisdierenverzekeringDiergeneeskunde wordt steeds beter en dat is mooi. Hierdoor kunnen onze huisdieren langer en langer gezond bij ons blijven. Helaas brengt ieder medisch ingrijpen voor u wel vaak hoge dierenartskosten met zich mee. Met een huisdierenverzekering voorkomt u dit soort financiƫle tegenvallers.

Net als voor mensen is er voor dieren op medisch gebied een hoop mogelijk, met het bijbehorende kostenplaatje. En net als voor uzelf of uw gezin kunt u ook uw huisdier hiervoor verzekeren, de zogenaamde huisdierenverzekering. Hoeft u zich geen zorgen te maken om geldzaken als u met uw zieke of gewonde dier bij de dierenarts komt. Een prettig idee!

Wat is een huisdierenverzekering?

Je kunt de huisdierenverzekering zien als een reguliere ziektehostenverzekering voor huisdieren. Het dekt dus alle medische kosten die gemaakt worden zoals de operatiekosten, maar ook de kosten voor medicijnen.

Er zijn op dit moment 3 grotere aanbieders van kwalitatieve huisdierenverzekeringen. Net als bij reguliere ziektekostenverzekeringen bestaan de meeste pakketten uit een aantal componenten zoals de basispremie, aanvullende premies en is er meestal sprake van eigen risico. Door te vergelijken kun je veel besparen op huisdierenverzekeringen.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *