HDMI kabel 15 meterDe HDMI kabel heeft de laatste jaren veel ontwikkelingen meegemaakt. Zo kan de nieuwste versie van de HDMI kabel 3D, Audio Return Channel en andere nieuwe features van HDMI aan. In winkels worden deze kabels door vele andere winkels HDMI 1.3 of 1.4 genoemd, maar van de HDMI organisatie mag je echter geen HDMI versienummer meer vermelden, omdat het niets over het product zegt.

Zo heb je bijvoorbeeld ook een HDMI kabel met ethernet ondersteuning. Wanneer je apparaten hebt die dit ondersteunen, is het mogelijk om bestanden te versturen over deze kabel. Zo moet je denken aan internetten of televisie of browsen op je computer.

HDMI kabels kopen bij RU Connected

De RU connected HDMI kabels worden al sinds 2010 verkocht en het is met recht een beproefd design met veel positieve reviews van klanten. Door de HDMI kabels te kopen bij RU connected, weet je dat je altijd goed zit.

Het zijn kabels met dikke koperaders, vergulde connector, een goede afscherming en mooie sleeve. Als je op zoek bent naar een HDMI kabel van goede kwaliteit om de standaard kabel van je Xbox 360 of soundbar te vervangen, dan is deze kabel perfect. Wacht daarom niet langer en bezoek de webwinkel van RU Connected.

HDMI kabel 15 meter

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *